Hvem er jeg?

Mit navn er Svend Vermund Nielsen. Jeg er født i Århus og er udannet Totum Kropsterapeut. Jeg er også uddannet trompetist fra Det Jyske Musikkonservatorium og senere Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har spillet i alle de københavnske orkestre og er nu pensioneret fra Den Kongelige Livgardes Musikkorps.


Jeg har altid interesseret mig for de alternative behandlingsformer og lærte som 17 årig "Transcendental Meditation" som jeg stadig dyrker i stressede situationer. Gennem min mor stødte jeg også tidligt på fod-zoneterapi som stadig har min store interesse og som jeg bruger som en del af kropsterapien.


Da jeg fik en dårlig skulder stødte jeg på Kropsterapien, og valgte at tage uddannelsen. De reaktioner jeg har fået gennem mine behandlinger har fået mig til at blive behandler.


Udover kropsterapien underviser jeg i trompet på alle niveauer men min store interesse er at undervise børn fra 6 års alderen.

Mine interesser er stadig musikken, som jeg stadig dyrker som hobby men også med et job i ny og næ. Desuden er jeg en ivrig amatørfotograf og dyrker også roning.


Jeg er gift, vi har forlængst holdt sølvbryllup, og har 2 voksne sønner.

Hvad kan behandles med kropsterapi?

Kropsterapi er effektivt til at behandle problemer som lændesmerter, nakkesmerter og andre kropslige smerter. Desuden er kropsterapi meget effektiv mod stress, angst, depression og traumer. Udover at behandle disse specifikke problemer er kropsterapi et fantastisk værktøj for alle, som ønsker at gennemgå en personlig udvikling.

Hvordan virker det?

Kort fortalt så virker kropsterapi ved at skabe forbindelse mellem kroppen og sindet. Det får klienten til at mærke sig selv og blive mere bevidst om kroppens signaler. Det kan være med til at ændre uhensigtsmæssige handlingsmønstre og løsne op for eventuelle spændinger i kroppen.

Hvor mange behandlinger skal jeg bruge?

Det varierer meget fra person til person, og jeg vil først kunne give dig et ordentligt svar efter din første behandling. Selvom de fleste af mine klienter oplever markante forbedringer allerede efter første behandling, så skal du forvente at skulle bruge mere end én behandling for at få løst en problematik.